Bedrijf

Wij beschikken over ruime kennis en ervaring in het behandelen van jachten. Niemarkt Jachtschilders is gespecialiseerd in plamuur, schilder- en spuitwerkzaamheden aan nieuwe jachten maar u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, renovatie en het behandelen van hout.
Zowel kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid staan voorop met uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten. Met topcoats in standaardkleuren maar ook metallic behoort tot de mogelijkheden. Wij werken voor zowel gerenommeerde jachtwerven als voor particulieren.

Via deze website willen we u graag informatie geven over ons bedrijf en onze professionele manier van werken.

Het bedrijf Niemarkt Jachtschilders kent 1 directeur, dit is de heer Lars Niemarkt. Onze professionele productie en geklimatiseerde spuithal in Makkum is prima te bereiken, zowel via de weg als open vaarwater (IJsselmeer). De nabijgelegen kraan en verrijdbare botenkar zorgen ervoor dat uw schip snel bij ons in de loods staat, en natuurlijk ook snel weer in het water ligt.

Wij beschikken eveneens over een aparte spuitcabine voor losse onderdelen, meubelen van interieurs ed. en een stofvrij lakhok voor het behandelen van houten delen. Wij kunnen nieuwe en bestaande jachten behandelen tot 24 meter.